Τρόποι Πληρωμής

Οι πληροφορίες που αποστέλλονται κατά την διάρκεια των παραγγελιών σας κρυπτογραφούνται πριν την αποστολή τους και αποκρυπτογραφούνται κατά την παραλαβή τους από εμάς. Η κρυπτογράφηση γίνεται μέσω του πρωτοκόλλου SSL που είναι το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως σε θέματα ασφάλειας μεταφοράς δεδομένων στο Internet.

Ασφάλεια Server

Η Dizi Collection παρέχει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές σας. Οι συναλλαγές σας υποβάλλονται σε διαδικασία κρυπτογράφησης. Στις συναλλαγές που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, το σύστημα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα του Paypal, τον πιο διαδεδομένο και ασφαλή τρόπο πληρωμής σε ηλεκτρονικό κατάστημα. Μετά το πέρας της συναλλαγής και την έγκριση της χρέωσης της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας διαγράφονται από το σύστημα. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζονται τα εξής στοιχεία:

  • Τύπος της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
  • Αριθμός της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
  • Ημερομηνία λήξης
  • Ονοματεπώνυμο του κατόχου
  • Το CVV2 το οποίο είναι ο τριψήφιος αριθμός που βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας και αποδεικνύει ότι έχετε την κάρτα στα χέρια σας. Στην American Express είναι ο τετραψήφιος αριθμός που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της κάρτας.

Αν έχετε λογαριασμό Paypal μπορείτε να κάνετε την πληρωμή μέσα από τον λογαριασμό σας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι παρακάτω:

  1. Αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα και Κύπρο). Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Εξοφλήστε την παραγγελία σας με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier που θα σας το παραδώσει.
  2. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Paypal.
    PayPal
  3. Τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό. Μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας. Οι παραγγελίες δεν θα αποσταλούν μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας:

Alpha BankΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΙΔΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Αρ. Λογαρισμού: 4820 0200 2005 185
IBAN: GR 52 0140 4820 4820 0200 2005 185

Στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται πάντα το ονοματεπώνυμό σας και ο αριθμός παραγγελίας, τιμολογίου ή προσφοράς για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Κατόπιν στέλνετε την απόδειξη της τράπεζας είτε με email στο info@dizicollection.com ή με fax στο 2310552458. Καμμιά παραγγελία δεν προχωράει μέχρι την πληρωμή στην τραπεζα

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά αξίας 500 € και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά προς επαγγελματίες (Τιμολόγιο Πώλησης) άνω των 500 € θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους: Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.